קינוח מרשים שיאפה לכם את האירוע

עפר גדנקן No Comments on קינוח מרשים שיאפה לכם את האירוע

ממרח השחר העולה, הבחירה המובילה של המומחים באפייה, מגיש לכם מתכון אלגנטי, טעים ומרשים לכל אירוע שתבחרו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

ממרח השחר העולה הוא סיפור הצלחה הנמשך על פני יותר מ-73 שנים מתוקות. בשנים האחרונות הפכה סדרת הממרחים לחלק בלתי נפרד מעולם האפיה בישראל ולבחירה המובילה של מומחים באפייה וקונדיטורים כמילוי ושדרוג של עוגות, מאפים וקינוחים.

מוצרי השחר העולה המשלבים איכות וטעם מושלם, מתיקות מעודנת ומרקם קרמי ועשיר, ישדרגו כל מאפה ביתי ויביאו לתוצאות מושלמות. בנוסף לסדרת הממרחים, מציע השחר העולה גם מוצרי אפיה ייעודיים: צימקאו – המשמש לבישול ואפייה ולציפוי עוגות ומאפים, ואבקת קקאו איכותי לאפיית עוגות ועוגיות.

סדרת הממרחים האהובה מלווה את הקהל הישראלי בכל הזדמנות במהלך השנה, וכעת בשיאה של עונת האירועים, השחר העולה מגיש לכם מתכון מנצח לקינוח אלגנטי ומוקפד שלא תאמינו כמה הוא קל להכנה:

ביצת הפתעה מתוקה

מרכיבים:

15 עוגיות שוקולד מכל סוג שאוהבים

1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 38%

1/2 צנצנת ממרח השחר העולה

לגנאש:

1/2 מיכל (200 מ"ל) שמנת מתוקה 38%

3 כפות ממרח השחר העולה

לקצפת וניל:

1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 38%

2 כפות אבקת סוכר

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

להגשה:

15 תבניות ביצים שקופות (להשיג בחנויות חד פעמי)

אופן ההכנה:

– מפוררים את העוגיות לתוך תחתית תבניות הביצים השקופות. ואם אין תבניות- אפשר גם בכוסות קטנות שקופות.

– מוס השחר העולה: בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים את השמנת המתוקה ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה אבל רכה. מוסיפים ממרח השחר העולה וממשיכים להקציף עוד 2 דקות עד שנוצרת קצפת יציבה.

– מזלפים מהמוס שנוצר על העוגיות בתבניות עד 3/4 גובה. שימו לב להשאיר מקום גם לגנאש.

– גנאש: בקערה קטנה מערבבים את השמנת עם ממרח השחר העולה עד שנוצר רוטב חלק.

– ממלאים את תחתית התבניות עם הגנאש, מעל המוס, וסוגרים עם המכסה. מעבירים למקרר לשעה לפחות.

– בינתיים מקציפים בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמנת, אבקת סוכר ופודינג וניל עד שנוצרת קצפת יציבה.

– מזלפים תלולית גבוהה מעל הגנאש, סוגרים ושומרים במקרר עד להגשה.

 בתיאבון!



0 תגובות